Landelijk kennisnetwerk van houders van boerderijdieren

Kleindierenshow Oneto op 6, 7 en 8 december in Enschede

Ingediend door jinke op 29 november 2019 - 10:56

De 66e editie van kleindierenshow Oneto wordt gehouden op 6, 7 en 8 december in Hangar 11 op vliegveld Twenthe, Enschede. Andries Heidema, Commissaris van de Koning in Overijssel, opent de show.

Houders van hoenders, konijnen, cavia’s, sierduiven, eenden, parkieten en andere diersoorten zullen hun mooiste dieren tentoonstellen. Keurmeesters beoordelen de dieren en voorzien deze van punten. Om de waardevolle en soms zeer zeldzame rassen onder de aandacht te brengen, is besloten de winnaars tot Nederlands kampioen te benoemen. Twee rassen worden daarbij uitgelicht, het kraaikophoen als ras van het jaar bij de SZH en de Groninger meeuw, omdat dit hoenderras honderd jaar geleden officieel werd erkend.

Iets kopen bij bol.com? Klik hier en steun met je aankoop Levende Have

Openingstijden, vrijdag 6 december van 15.00-22.00 uur; zaterdag 7 december van 09.00-19.00 uur en zondag 8 december van 09.00-16.00 uur. Entreeprijzen (pin aanwezig): volwassenen 7,50 euro, kinderen tot en met 16 jaar gratis. Doorlopende entreekaart, 12 euro. Locatie: Hangar 11 op vliegveld Twenthe, Vliegveldweg 345, Enschede. Parkeren is gratis.

Redactie Levende Have

Aanbevolen door Levende Have

Dierenwelzijn, de wet en natuurlijk gedrag
Dierenwelzijn, de wet en natuurlijk gedrag €14,95

Bestellen? Klik hier
Schapen in de weiden van de lage landen
NIEUW! Schapen in de weiden van de lage landen  € 24.90

Bestellen? Klik hier

Cover dierenwelzijn de wet en onze democratie
 Dierenwelzijn,
 de wet en 
 onze democratie
 
Gratis te downloaden
 Klik hier