Landelijk kennisnetwerk van houders van boerderijdieren

Vleesveevoer.nl

Vleesveevoer

Speciaal voor de kleinschalige vleesveehouderij en houder van speciale runderrassen heeft het bedrijf Voerwaarts BV de webshop Vleesveevoer.nl opgericht. 

Voor de kleinschalige vleesveehouderij is de beschikbaarheid van de juiste voeders in zakgoed of kleine hoeveelheden niet altijd eenvoudig. De voeders van de grote voerfirma’s zijn daarnaast vaak gebaseerd op de aanwezigheid van snijmais en op rassen die een hoge groei moeten en kunnen realiseren.

Vleesveevoer.nl richt zich op levering van zakgoed en 1000kg BrokBoxen. Het bedrijf levert in heel Nederland. Het assortiment bestaat onder meer uit mineralen, likstenen, likemmers, rundveekoeken, gespecialiseerde voeders per rastype, biestvervangers, melkpoeders voor vleesvee, GMO-vrije voeders, mineralenbrokken, etc.

Voerwaarts speelt met Vleesveevoer.nl in op de specifieke behoeften per runderras. Zo zijn er voerschema’s te vinden voor de gebruikelijke vleesveerassen en de luxe bevleesde rassen, maar juist ook voor traagroeiende rassen zoals Lakenvelders, Brandrode runderen of Herefords. 

Bezoek ook onze Boekenpagina, klik hier