Landelijk kennisnetwerk van houders van boerderijdieren

Levende Have en Anymal zoeken kippen-influencers

Ingediend door jinke op 29 juli 2021 - 11:39

Levende Have en Anymal zoeken kippen-influencers: liefhebbers die via social media een groot bereik hebben en hun steentje willen bijdragen aan het welzijn en de gezondheid van kippen.

Voor Levende Have en Anymal zijn diergezondheid en dierenwelzijn de belangrijkste kernwaarden. Levende Have is hét kennisplatform voor houders boerderijdieren. Anymal heeft een gratis app ontwikkeld waarin je alles kunt bijhouden over jouw erfdieren.

''Wij zijn op zoek naar manieren om iedere houder van dieren te bereiken. Zo kunnen we diergezondheid en dierwelzijn bij de hobbymatige houders in Nederland naar een hoger niveau tillen'', aldus Levende Have en Anymal. ''Om deze dierhouders te bereiken willen we in contact komen met zogeheten influencers. Te beginnen met de kippen. Influencers zijn mensen, veelal actief op Facebook of Instagram, die een breed publiek aanspreken. Ze moeten als eerste liefde voor hun dieren uitstralen. En dit vervolgens ook aan veel van hun vrienden en volgers laten zien. Hoe meer vrienden en volgers - hoe beter.''

Wie past er volgens jou bij onze oproep naar een kippen-influencer? Heb je er zelf belangstelling voor?
Vul een korte vragenlijst in. Klik hier

Redactie Levende Have

Aanbevolen door Levende Have

Bezoek ook onze Boekenpagina, klik hier