Landelijk kennisnetwerk van houders van boerderijdieren

App Anymal geeft toegang tot RVO.nl

Ingediend door jinke op 08 april 2021 - 14:14
Anymal app

De app van Anymal, waarmee houders van boerderijdieren gegevens kunnen bijhouden, maakt binnenkort een koppeling mogelijk voor schapen en paarden met de database van RVO.nl. Vanaf eind april wordt die koppeling actief.

Met behulp van de koppeling kunnen houders van schapen en paarden verplichte meldingen zoals verplaatsingen en aan- en afvoermeldingen direct doorzetten naar RVO. De nieuwe functionaliteit is een toevoeging aan reeds bestaande mogelijkheden die de app biedt, zoals het bijhouden van je eigen dieradministratie.

 Bovendien is het mogelijk de gegevens  van een dier te synchroniseren met een ander account. Zo wordt de administratie erg gemakkelijk als paard bijvoorbeeld op een pension staat of meerdere eigenaren heeft.

Iets kopen bij bol.com? Klik hier en steun met je aankoop Levende Have

Webinar voor houders van paarden
Om de paardenhouder te helpen bij een optimaal diermanagement, organiseert Anymal in samenwerking met het magazine BIT op 20 april een webinar. Hierin wordt gesproken over vaccinaties, ontworming en de nieuwe I&R wetgeving. In dit webinar komen onder andere Iris van Gulik, Toine Cruijsen en Harmke Schrijver aan het woord. Zij zullen praktische adviezen geven voor een optimaal management rondom je paard. Dit webinar is voor iedereen gratis te volgen. Klik hier

Eerder bericht:

Aanbevolen door Levende Have

Dierenwelzijn, de wet en natuurlijk gedrag
Dierenwelzijn, de wet en natuurlijk gedrag €14,95

Bestellen? Klik hier
Schapen in de weiden van de lage landen
NIEUW! Schapen in de weiden van de lage landen  € 24.90

Bestellen? Klik hier

Cover dierenwelzijn de wet en onze democratie
 Dierenwelzijn,
 de wet en 
 onze democratie
 
Gratis te downloaden
 Klik hier