WEKA Stalinrichting

Het ontstaan van WEKA Stalinrichting
WEKA Stalinrichting is opgericht in 1979 door schapenhouder dhr M.P. van Westrienen Sr.Noodgedwongen. Dit omdat er op het gebied van stalinrichting voor schapen niets te koop was op de Nederlandse markt. Zo ontwierp hij allerhande producten waaronder het diagonaal voerhek, klauwbehandelingsapparatuur, hooiruiven en kraamhokken voor schapen. 
 
Deze producten vonden - dankzij wederverkopers en vertegenwoordigers - hun weg doorheen vele landen binnen en buiten Europa en werden onder de naam BeWeka op de markt gebracht. Het succes werd door de concurrentie opgepakt en in veel landen gekopieerd. 
 
WEKA Stalinrichting vandaag de dag
Heden ten dage wordt het bedrijf geleid door M.P. van Westrienen Jr. die in 2003 het bedrijf van zijn vader overnam. WEKA stalinrichting staat vandaag de dag voor kwaliteit, maatwerk en klantgericht werken met korte communicatielijnen. Zo wordt kosteloos een stalinrichting gemeten en geoffreerd, alles naar wens van de klant. Alle BeWeka producten vinden hun weg dus rechtstreeks van de producent naar eindgebruiker, al dan niet door ons zelf gemonteerd, waardoor wij kunnen concurreren met de producten die vanuit andere landen worden geïmporteerd.
 
Verder heeft WEKA zich toegelegd op de renovatie van rundveestallen, hobbyhouderijen en leveren wij tevens maatwerk voor onder andere paarden, geiten, varkens, runderen en honden. Kortom, alles naar wens van de klant.
Laageinde 37
4016 CT
Kapel Avezaath
Telefoon: 
0344-66 14 95
Mobiel: 
06-2031 59 04
Fax: 
0344-68 10 65
Categorie: 
Werkgebied: