Intotag oormerken

Wie is Intotag?
Intotag is de opvolger van Splitthoff, de bekende fabrikant van oormerken sinds begin jaren '80. Een vertrouwd adres in een nieuw jasje. 

Biedt Intotag de laagste prijzen?
Zoals je weet wordt de absoluut laagste prijs in de markt vaak bereikt door concessies te doen mbt kwaliteit en/of levensduur. Beide zijn ongewenste effecten die je in eerste instantie niet kunt zien aan het oormerk, maar vaak leiden tot een uiteindelijk veel hogere kostprijs (hermerken etc.)
Intotag biedt de beste prijs/prestatie verhouding. Het spreekt voor zich dat het oormerk aan de verwachtingen moet voldoen, in alle omstandigheden en over meerdere jaren. 
Intotag staat garant voor een uitstekend product en zal nooit concessies doen aan kwaliteit.
 
Oormerken voor varkens
Varkens moeten een oormerk hebben. Gebaseerd op de hoogwaardige kwaliteit biedt Intotag 2 mogelijkheden: het oude, vertrouwde conventionele Ready Mini oormerk waarme je aan alle wettelijke eisen voldoet, of de op elektronische identificatie gebaseerde oormerken. Zeker als je een grote groep varkens houdt is elektronische identificatie handiger, omdat je er meer mee kunt.

 
 
Oormerken voor schapen en geiten
Alle schapen en geiten geboren na 01-01-2010 moeten zijn voorzien van een elektronisch oormerken of maagbolus in combinatie met een gewoon oormerk. Bij elektronische oormerken is je UBN vervangen door een universeel nummer, uitgegegeven door DR. Alle dieren moeten uiterlijk 6 maanden na de geboorte voorzien zijn van identificatiemiddelen. 
 
 
Oormerken voor runderen
De elektronische runderoormerken van Intotag voldoen aan de ISO-normen 11784/11785 en zijn ICAR goedgekeurd. Alle moderne readers kunnen deze oormerken zonder problemen uitlezen.
Dat geldt ook voor vrijwel alle apparatuur van vooraanstande melkmachine leveranciers.
Deze oormerken zijn daarom uitstekend geschikt om uw melkrobot en de kalverdrinkautomaat mee aan te sturen. Eventuele halsbanden zijn voor de dierherkenning niet meer nodig. 
Activiteit meting mbv deze oormerken is helaas niet mogelijk
 

 

Willibrordusweg 8
6942 EN
Didam
Telefoon: 
0316 227 333
Werkgebied: