Teurlings diervoeding

Teurlings kwaliteitsvoer is al meer dan 75 jaar een begrip in binnen- en buitenland. Het diervoer van Teurlings staat voor kwaliteit. Aan alle producten worden de hoogste eisen gesteld, waarbij de samenstellingen zijn afgestemd op de behoeften die in de hobbysector leven.
Bezoek de Teurlings website voor meer informatie over voer voor duiven, kippen, konijnen en knaagdieren, watervogels, sierhoenders, vogels en hoefdieren.
 

Of klik op een van de verschillende categorieën:

Duiven - Teurlings TQ producten zijn stuk voor stuk bijzonder. Hoogwaardige, volledige voeding voor sportduiven. Voor het samenstellen van Teurlings Top Quality mengelingen is gebruik gemaakt van de kennis en ervaring van diverse nationale en internationale liefhebbers. Teurlings heeft ook een compact, compleet assortiment hoogwaardige bijproducten. Het assortiment bestaat uit producten die al jaren een vaste waarde zijn, maar laat u ook verrassen door de nieuwe en verbeterde producten. Kwaliteits producten die op ieder hok thuis horen. Klik hier voor meer informatie.
 

Kippen - Het natuurlijke voedsel van kippen bestaat uit granen, zaden, bessen, planten en diverse kleine diertjes zoals wormen en slakjes. Wanneer kippen vrij kunnen rondscharrelen zijn het dus alleseters en zullen de dieren zelf bepalen wat ze nodig hebben. Voor kippen die in een hok worden gehouden is een afwisselend menu een voorwaarde voor een optimale conditie, aangezien de dieren niet zelf kunnen bepalen wat ze eten is het verstrekken van een verantwoorde, uitgebalanceerde en kwalitatief goede voeding noodzakelijk. Teurlings biedt een compleet assortiment kippenvoeders voor alle levensfasen. Naast een complete voeding dienen de kippen beschikking te hebben over grit (bron van calcium voor een sterke eischaal), maagkiezel (voor het vermalen van het voer in de spiermaag) en dagelijks vers drinkwater. Klik hier voor meer informatie.          

Konijnen & knaagdieren - Voeding van konijnen en knaagdieren moet overeenkomen met de natuurlijke behoeften. Teurlings ontwikkelde een compleet assortiment voedingen voor konijnen en diverse knaagdieren. De voeders worden in twee categorieën ingedeeld. Korrelproducten (volledige diervoeders) en gemengde voeders van granen en zaden (aanvullende diervoeders). Klik hier voor meer informatie.

 

Watervogels - Het natuurlijk voedsel van watervogels (eenden, ganzen en zwanen) is plantaardig en bestaat uit waterplanten, kroos, granen en kleine waterdiertjes. Daarnaast eten ze gras voor een optimale werking van de spijsvertering. Voor het samenstellen van sierwatervogelvoer is veel kennis en ervaring vereist. De specifieke voedingsbehoefte kan per ras ver uiteen lopen. Teurlings biedt een compleet assortiment uitgebalanceerde voeders voor jonge en volwassen dieren. Dieren gevoerd met Teurlings sierwatervogelvoer zijn in staat om een maximaal aantal hoogwaardige broedeieren te produceren. Klik hier voor meer informatie.

Sierhoenders - Sierhoenders hebben een speciale voerbehoefte. Het Teurlings sierhoendervoer bevat een hoog eiwit gehalte en een aangepast aminozurenpatroon om aan deze specifieke behoefte van hoenderachtigen te voldoen. De uitgebalanceerde, volledige voeders dragen bij aan prachtig glanzende veren en een goede constante groei van kuikens en jonge dieren. De onderhoudskorrels zijn een dagelijkse complete voeding voor een goede conditie en algehele gezondheid van volwassen dieren. Teurlings sierhoendervoer is uitermate geschikt voor: fazanten, pauwen, patrijzen, kalkoenen, parelhoenders, kwartels en oude landhoenderrassen. Klik hier voor meer informatie.

Vogels - Teurlings kwaliteitsvoeders voor vogels bevatten zaden en granen uit de natuurlijke leefomgeving van de vogel. Er wordt alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. De acceptatie van Teurlings vogelzaden is hoog, waardoor vogels minder voer verspillen wat leidt tot efficiënter en goedkoper voeren. Klik hier voor meer informatie.

 

Hoefdieren - Onderhoudsvoer voor paarden, schapen & geiten. Bij de samenstelling van Teurlings paardenbrok is naast de voedingswaarde vooral veel aandacht besteed aan de kwaliteit, smaak en zuiverheid van de verwerkte grondstoffen. Schapen worden voornamelijk in de herfst en winterperiode bijgevoerd. Aan de Teurlings schapenbrok is geen koper toegevoegd. Bij geitenvoer is extra aandacht besteed aan de calcium / fosfor verhouding om het ontstaan van nierstenen zoveel mogelijk te voorkomen. I.v.m. de koperbehoefte, aan geiten geitenkorrels voeren en geen schapenkorrels. De Teurlings geitenkorrel is ook geschikt voor herten en reeën. Klik hier voor meer informatie.

 

Postbus 889
3300 AW
Dordrecht
E-mailadres: 
Categorie: 
Werkgebied: